FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Prirodna kozmetika u službi lepote i zdravlja!

Natural Cosmetics Reviews

Latest Reviews

Client recommends
  • J. Obradovic
    Beautiful accumulation, leaves the skin soft and fresh. Truly the best scrub I have tried. “
  • Slađana Milenkovska
    Oil serum for dry skin: All praise for such a great serum, I use it and my skin is like silk. ”

Natural Cosmetics

JelenaCream face 45+
Perfect cosmetics, tried for now face cream 45+ and body scrub. It is rare for me to be thrilled and satisfied when I try a new cream / line of cosms. but with HOMMAGE I am overjoyed. For every recommendation!

Google Business

JanjaNatural cosmetics
I received a set of Hommage cosmetics, as a gift and the first thing that caught my attention was the beautiful, luxurious packaging in which the cosmetics arrived! I was overjoyed, very happy with the creams.

Reviews from twitter!

LaleTwitter
Two best scrubs ever, all recommendations for: Hommage facial scrub and Exfoliac (Noreva) ”

Aloe vera panthenol gel

Jelena93Website
The shipment has arrived. The packaging is beautiful, the texture of the cream is great!

Natural Cosmetics!

JelenaKozmetika
Prezadovoljna sam kozmetikom, ali prezadovoljna. Do sada sam zaista koristila kvalitetnu(da ne kažem i skupu) kozmetiku, ali vi ste zaista sjajni. Rezultati nege vrlo vidljivi. Pozdrav”

Cosmetics!

trideset.plusKozmetika
Prijateljice kažu da je body lotion odličan...”

Micelarni losion

TeodoraKozmetika
Dobro jutro, imam iskrenu želju samo da Vam kažem da ništa bolje od Vašeg micelarnog losiona nisam probala , svaka čast!!! A koristila sam godinama od najskupljih brendova i nijedan nije tako prijao, negovao, hidrirao... Bravooo”

Natural Cosmetics!

trideset.plusKozmetika
Jedna potpuno random kupovina, pre par nedelja, našla je svoje mesto ovde. Nikad nisam čula za @hommage.botanical.cosmetics i obradovalo me je da su domaći a i odlični. U @dm_srbija sam na popustu uzela ovaj piling, skoro skroz ga potrošila, i sad imam kredibilitet da ga suvokošcima preporučim od srca. Filozofija kompanije @hommage.botanical.cosmetics je da proizvode samo prirodno, ekstrakcijom iz biljaka, a ovaj piling je lutka jer je jak, ozbiljno vas ostruže a na koži ostane masniji film što znači da losion i mleko mogu da se preskoče. Ja se zamažem just in case, ali ne mora. Cena nije za bacanje, oko 900rsd na popustu, ali ću nastaviti da ga kupujem. Istražiću malo i liniju za negu lica pa javim utiske. Ja radije platim malkice više da testiram neku non-corpo negu, i super je da sam na njih naletela.”

Cream!

ZoricaKozmetika
Dragi Hommage, želim da vam uputim reči hvale. Poslednjih par dana imam napad rozacee(koju imam već godinama ), ali ovog puta svrab, crvenilo i osećaj zategnutosti je bio užasan. Kupila sam vašu gel kremu(pošto mi je koža mešovita). Divni pantenol i aloja u vašoj kremici me je spasao, smirio je svrab i crvenilo i kožu potpuno umirio, tako da sam danas otišla na posao kao da se ništa nije dešavalo preko vikenda. tekstura gel kreme je savršena!”
TOP
Iskoristite ovu sjajnu priliku da obradujete nekoga posebnog 50% na sveVidi više 50%
+ +